Velkommen til CPH Services… vi samler alt

– Skræddersyede løsninger, Montering og Installation

CPH Services er en effektiv servicevirksomhed. Vores specielt håndplukkede montører er multitalenter og specialister i montering af møbler samt køkken installation. Du kan også trygt lade os om skræddersyede løsninger, hvor standard produkter tilpasses ift. ønsker og behov. Via et bredt netværk af samarbejdspartnere tilbydes komplette entrepriser.

Vi samler alt, og kan endda hjælpe dig med “ShoppingService fra A-Å”. Vi kan indkøbe alle produkter, sørge for levering og montering samt installation. Dette gælder uanset om du allerede er installeret i boligen eller på kontoret – eller om du står midt i nye spændende overvejelser. Du er altid velkommen til at tage os med på råd.

Lad drømmene blive til virkelighed!

Ønsker du ny garderobe, nye møbler til stuen eller kontoret, eller overvejer du at give din bolig en “ansigtsløftning”, vil du sikkert gerne kunne sætte dit eget personlige præg på opgaven. Måske har du allerede erfaret, at der findes utallige modeller og kombinationsmuligheder. Uanset om du ønsker et atmosfærefyldt, stilrent, trendy, moderne, funktionelt, eksklusivt, eller minimalistisk look; kan du være sikker på at få fuld valuta for pengene, når du samarbejder med os! Vi glæder os til at høre fra dig.